e-mail & groupware

Gebruikers verwachten steeds meer van e-mail en groupware-oplossingen. Het groupware-platform moet performant, gebruiksvriendelijk en altijd en vooral overal beschikbaar zijn. Door allerlei aanvallen van spam en virussen komen de servers ook meer en meer onder druk te staan. Het risico op onbeschikbaarheid wordt groter en problemen met uw e-mail of groupware kunnen op korte tijd leiden tot verlies van informatie, tijd en dus ook geld. Een goed opgezette configuratie met adequate beveiliginsmiddelen is voor veel bedrijven dan ook essentieel.

Exabyte kan u zowel helpen met het opzetten en beveiligen van een Microsoft Exchange-oplossing als met een op Linux gebaseerde oplossing. In het geval van Linux raden wij Zimbra aan, maar er zijn ook andere op maat ontwikkelde oplossingen mogelijk. In ieder geval zorgen we ervoor dat de nodige spamfiltering en beveiliging voorzien wordt.

Indien uw bedrijf geen eigen informaticadienst heeft of u zich geen zorgen wenst te maken over de beschikbaarheid van uw e-mail en groupware-platform, kunnen wij u ook een volledig door exabyte beheerde oplossing op onze infrastructuur aanbieden. Afhankelijk van het aantal gebruikers en uw bestaande IT-infrastructuur zorgt exabyte voor een schaalbare oplossing aangepast aan uw noden en budget.

exabyte bvba

keulendam 2A
2870 puurs
belgium
t: +32 (0)3 369 01 20
f: +32 (0)3 369 01 21
e: info [at] exabyte [dot] be
btw: 0806.079.995

zoek

© exabyte 2009 - inloggen - design: arban