internet services

Of het nu gaat om webservers, FTP-servers, proxy-servers, mail-relays of webapplicaties zoals Drupal, Wordpress en anderen: exabyte kan u helpen met het ontwikkelen, opzetten, beveiligen en optimaliseren van uw internetservices en webapplicaties. In veel gevallen raden wij open source-oplossingen aan voor dit type diensten.

Deze Exabyte website werd bijvoorbeeld  ontwikkeld met het Drupal framework en wordt gehost op een virtuele "LAMP" (Linux - Apache - MySQL) server. Met deze open source-producten konden wij op korte tijd een budgetvriendelijke en stabiele oplossing opzetten voor de Exabyte website.

Exabyte specialiseert zich zelf in het beheer van de servers en infrastructuur, maar heeft ook hands-on ervaring met talrijke web applicaties. Deze praktische kennis helpt ons om in samenspraak met uw webdesigners en ontwikkelaars uw (virtuele) servers optimaal te configureren.

Aarzel niet om ons te contacteren met vragen over uw internetproject. Samen met u bepalen wij de noden voor het project en begeleiden u van tekentafel tot concrete implementatie.

exabyte bvba

keulendam 2A
2870 puurs
belgium
t: +32 (0)3 369 01 20
f: +32 (0)3 369 01 21
e: info [at] exabyte [dot] be
btw: 0806.079.995

zoek

© exabyte 2009 - inloggen - design: arban