Exabyte logo

over exabyte

Exabyte BVBA werd in augustus 2008 opgericht door Kristof Vertongen View Kristof Vertongen's profile on LinkedIn en Luc Stroobant View Luc Stroobant's profile on LinkedIn. Beiden zijn reeds geruime tijd actief in de IT-wereld met hun eigen zaak en besloten om met exabyte de krachten te bundelen. Kristof is vooral actief in de Windows-wereld en bezig met de verkoop van hardware, terwijl Luc zich specialiseert in Linux- en open source-oplossingen. Door de samenwerking werd het mogelijk om onze klanten nog beter te ondersteunen en een uitgebreider pakket aan diensten en oplossingen aan te bieden.

Er werden mooie resultaten geboekt tijdens het eerste jaar en er wordt volop geïnvesteerd in het uitbouwen van exabyte. Sinds augustus 2009 vervoegt Kristof Vissers het exabyte-team. Ondanks de crisis is Exabyte steeds aan een gezond tempo en het bedrijf telt intussen 7 medewerkers.

Welkom

Ons ervaren team kan u helpen met het uitbouwen en ondersteunen van uw IT-infrastructuur. Exabyte levert u de beste kwaliteit informaticadiensten op maat van uw bedrijf.

exabyte bvba

keulendam 2A
2870 puurs
belgium
t: +32 (0)3 369 01 20
f: +32 (0)3 369 01 21
e: info [at] exabyte [dot] be
btw: 0806.079.995

zoek

© exabyte 2009 - inloggen - design: arban