Hard- & software

Oplossingen voor al uw projecten

Exabyte biedt volledige oplossingen voor uw projecten en daar hoort zowel hardware als software en specifieke bedrijfssoftware bij. Wij werken samen met zorgvuldig gekozen partners.

Hardware as a Service

Dit concept is zéér flexibel. Uw bedrijf zal de hardware niet hoeven aan te schaffen. U sluit met Exabyte een contract af voor een afgeproken termijn. Zijn er verandereingen in uw organisatie, dan kan Exabyte hier direct op inspelen door aanpassingen van de hardware binnen uw bedrijf.

Software as a Service

De klant hoeft de software niet aan te schaffen. U sluit bijvoorbeeld een contract per maand per gebruiker af via Exabyte. U betaalt enkel het gebruik van de software.

Tevens biedt Exabyte ook printers, scanners en all-in-onetoestellen aan.

Uiteraard bieden wij ook software aan voor het optimaal werken van deze hardware. Wat besturingssystemen betreft, is ons team vertrouwd met zowel Windows als Linux. Onze mensen worden voortdurend bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen.

Wij bieden buiten de standaard software (bijvoorbeeld MS Office) ook specifieke bedrijfssoftware (zoals ERP-software, DB Fact,...) aan.

Enkele van onze partners

Asus
Axis
OKI

Citrix
HP
Ilyama

Microsoft
RES
Synology

Hulp nodig?

U kan onze support medewerkers bereiken via mail op support@exabyte.be
Meld dringende vragen altijd telefonisch via 03/369.01.20.

Teamviewer downloaden