Slimme digitale telefonie

Reading Time: 2 minutes

VoIP: Voice-over IP

Wat is VoIP?

VoIP of Voice over Internet Protocol wil kortweg zeggen dat je belt via het internet. De traditionele telefooncentrale en telefoondraad worden hierbij vervangen door een telefooncentrale in de cloud en een netwerkkabel. Met VoIP worden aan je telefoonnummer(s) IP-adressen gekoppeld. Daardoor ontstaat de vrijheid om altijd en van overal – zolang je verbonden bent met het internet – met deze nummers te kunnen bellen.

Digitale telefonie op maat

Maak komaf met kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan klassieke telefooncentrales door te kiezen voor onze innovatieve telefonie-oplossing.

We werken namelijk met een telefoonsysteem in de cloud: VoIP. Op die manier kan je eenvoudig en goedkoop collega’s die vanop verschillende plaatsen werken met elkaar verbinden. Ook voor kleinere bedrijven is VoIP een interessante oplossing. Zo zijn al onze nuttige functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld op maat gemaakte antwoordapparaten, steeds inbegrepen. Ook als je maar één toestel gebruikt.

Daarnaast kan VoIP ook interessant zijn wanneer er binnen jouw bedrijf gebeld wordt vanuit zowel vaste toestelen, smartphones als computers. Deze kunnen dankzij VoIP perfect met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor verloopt bellen naar elkaar zonder enig probleem en zijn ook thuiswerkers makelijk bereikbaar!

We garanderen een kwalitatieve VoIP-dienstverlening door enkel te werken met topmerken zoals o.a. Panasonic, Sennheiser, Jabra en Yealink. 

Voordelen

drag & drop interface

veilig

24/7 beschikbaar

stabiel

schaalbaar

flexibel

Ontvang oproepen en beheer je centrale via je smartphone.

Slimme digitale telefonie

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een productiebedrijf van kwaliteitskeukens voor de keukenspeciaalzaak. In de loop der jaren zijn onze activiteiten uitgebreid met vier eigen winkels. Door over te stappen naar een cloudcentrale kunnen we altijd en overal bellen, ook van thuis of onderweg. Via je smartphone kan je zowel intern als extern bellen met het algemeen nummer van het bedrijf. Bovendien bellen we nu onderling tussen de verschillende vestigingen ook gratis. De overstap was nauwgezet voorbereid door de mensen van Exabyte en heeft omzeggens geen impact gehad op ons dagelijks functioneren.

Contacteer ons

Interesse in onze digitale telefonie-oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!