Slimme digitale telefonie

Digitale telefonie op maat

Maak komaf met kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan klassieke telefooncentrales! Kies voor onze innovatieve telefonie-oplossing.

Wij werken met een redundant telefoonsysteem in de cloud. Op die manier kan je eenvoudig en goedkoop collega’s die vanop verschillende plaatsen werken met elkaar verbinden. Ook voor kleinere bedrijven is onze telefonie interessant. Zo zijn al onze nuttige functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld op maat gemaakte antwoordapparaten, steeds inbegrepen. Ook als je maar één toestel gebruikt. 

We garanderen een kwalitatieve dienstverlening door enkel te werken met topmerken zoals o.a. Panasonic, Sennheiser, Jabra en Yealink. 

Slimme digitale telefonie

drag & drop interface

veilig

24/7 beschikbaar

stabiel

schaalbaar

flexibel

Ontvang oproepen en beheer je centrale via je smartphone.

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een productiebedrijf van kwaliteitskeukens voor de keukenspeciaalzaak. In de loop der jaren zijn onze activiteiten uitgebreid met 4 eigen winkels. Door over te stappen naar een cloudcentrale kunnen we altijd en overal bellen, ook van thuis of onderweg. Via je smartphone kan je zowel intern als extern bellen met het algemeen nummer van het bedrijf. Bovendien bellen we nu onderling tussen de verschillende vestigingen ook gratis. De overstap was nauwgezet voorbereid door de mensen van Exabyte en heeft omzeggens geen impact gehad op ons dagelijks functioneren.

Kris D.S - Ilwa Keukens

Wenst je meer informatie over deze dienst? Vul het contactformulier in.