Managed Endpoint Detection and Response ( EDR )

Reading Time: 2 minutes

Managed EDR ( Endpoint Detection and Response )

Ons 24/7 Security Operations Center (SOC) biedt continue bewaking van uw IT-infrastructuur, cloudservices en Microsoft 365. Onze experts zijn constant alert op mogelijke dreigingen en reageren snel om deze te neutraliseren. Zo waarborgen we uw digitale veiligheid terwijl u zich richt op uw onderneming.

Volledig Beheerde Beveiliging

U hoeft zich geen zorgen te maken over valse alarmen of het bijhouden van veiligheidsmeldingen. Onze beveiligingsexperts handelen alle waarschuwingen af, onderzoeken verdachte activiteiten en nemen proactieve stappen om bedreigingen te neutraliseren. Dit alles gebeurt op de achtergrond, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering zonder gestoord te worden door beveiligingskwesties.

Diepgaande Expertise 24/7

Met onze 24/7 Security Operations Center (SOC) ondersteuning, heeft u continue toegang tot cybersecurity experts die gespecialiseerd zijn in het opsporen en neutraliseren van geavanceerde cyberdreigingen. Wij bieden niet alleen real-time bewaking en reactie, maar ook gedetailleerde rapporten en aanbevelingen voor verdere preventieve maatregelen.

Automatische Dectectie en Reactie

Onze EDR-technologie detecteert en reageert automatisch op beveiligingsincidenten. Indien een incident plaatsvindt, voeren onze analisten onmiddellijk forensische analyses uit en starten ze de noodzakelijke stappen om de dreiging te isoleren en te verhelpen. U ontvangt een gedetailleerd rapport van het incident met alle uitgevoerde acties en aanbevelingen voor toekomstige beveiliging.

Naadloze Integratie en Onderhoud

Deze dienst werkt naadloos samen met uw bestaande beveiligingsinfrastructuur. Onze technologieën vullen uw huidige beveiligingsmaatregelen aan zonder deze te verstoren, wat zorgt voor een versterkte verdediging tegen cyberaanvallen.

Laat de zorg voor uw cybersecurity over aan experts, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.

Bekijk hier een post waarbij we iets dieper ingaan op een detectie voorbeeld.

Wat zeggen onze klanten?

Jill Raes
Jill Raes
Interieurglas
Read More
Onlangs trachte ik todoist te downloaden via een websitelink in Google die zeer echt leek. Meteen na het klikken werd mijn computer automatisch van het netwerk gehaald en afgezonderd dankzij de 24/7 Managed EDR dat aangeraden werd door Exabyte ter extra bescherming. Het beveiligingsteam detecteerde meteen dat er iets mis was, nam de nodige acties en bracht Exabyte op de hoogte, die dan op hun beurt op de correct manier (ook al was het zondag) de nodige acties nam om het probleem verder te bekijken en op te lossen. Met een duidelijke communicatie & overleg naar ons toe ivm de nodige te nemen stappen om zeker te zijn dat de betreffende computer niet meer ‘at risk’ was.

Contacteer ons