Managed Services

Reading Time: 2 minutes

Managed services

Managed services

Werk efficiënter door gebruik te maken van managed services en ICT-taken gedeeltelijk of volledig uit te besteden. Om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen waar nodig, biedt Exabyte onderstaande managed services aan en geven we je technologisch advies op maat van jouw bedrijf.

Managed IT Services

Focus je op je core business door je IT-taken gedeeltelijk of volledig uit te besteden. Bij Exabyte helpen we je verder met advies en service op maat van jouw bedrijf.

Managed Network

Als service provider zorgt Exabyte voor een slim managed netwerk dat vanop afstand beheerd kan worden. Daardoor kunnen we problemen snel opsporen en verhelpen!

Managed Cloud

De juiste combinatie van clouddiensten is een evenwichtige balans tussen betrouwbaarheid, kostprijs en flexibiliteit. We bekijken graag wat voor jou de ideale oplossing is.

Managed Back-up

Een back-up is een kopie van je gegevens en is de meest betrouwbare opslag voor al jouw bedrijfsdata. Met het juiste back-upsysteem bescherm je je bedrijf tegen dataverlies.

Managed Printing solutions

Exabyte biedt de mogelijkheid om via een all-in-formule printers en multifunctionele toestellen te leasen, inclusief een onderhoudscontract. We garanderen jou de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Contacteer ons