Managed Services

Exabyte is een ICT-bedrijf dat zich sinds 2008 gespecialiseerd heeft in het aanbieden van totaaloplossingen.
Oplossingen die voor onze klanten een meerwaarde bieden.

Managed services

consultancy

Managed IT Services

Indien u extra ondersteuning wenst bij het bereiken van uw projecten, kan u altijd een beroep doen op één van onze IT-specialisten.

hard software

Hard- en software

Exabyte biedt volledige oplossingen voor uw projecten en daar hoort zowel hardware als software en bedrijfssoftware bij. Wij werken samen met zorgvuldig gekozen partners.

netwerk

Netwerk

Netwerk Exabyte heeft zich gedurende 10 jaar gespecialiseerd in het installeren, configureren en onderhouden van netwerkinfrastructuren.

clouddiensten

Clouddiensten

Exabyte heeft een eigen infrastructuur ontwikkeld waarin wij cloud computing aanbieden. Via Exacloud kunt u altijd van overal online werken.

back up

Online back-up

Een back-up is een kopie van gegevens. Dit is de meest betrouwbare opslag voor al uw bedrijfsdata, zodat u nooit meer data verliest.

email groupware

E-Mail

Door allerlei aanvallen van spam en virussen komen servers meer en meer onder druk te staan. Het risico op onbeschikbaarheid wordt groter en problemen met uw e-mail kunnen op korte tijd leiden tot verlies van informatie.

voip

VoIP

Communiceer in glasheldere kwaliteit met uw klanten voor een zeer scherpe prijs door gebruik van VoIP.

virtualisatie

Virtualisatie

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw hardware investeringen? Hoe kan u de beschikbaarheid van uw IT-services verhogen zonder het budget te laten ontsporen?

printing solutions

Printing Solutions

Exabyte biedt de mogelijkheid om via een all-in formule printers en multifunctionele toestellen te leasen.

Contacteer ons