Managed Backup

Managed Backup

Slimme back-up oplossingen

Bescherm jouw bedrijf tegen dataverlies

Wist je dat 40% van de Belgische bedrijven geen dagelijkse back-ups maakt? Vreemd eigenlijk, want op die manier loopt hun dagelijkse werking continue gevaar. Zelfs een eenvoudig virus kan er al voor zorgen dat je geen enkel bestand meer kan openen. Dataverlies kan meerdere oorzaken hebben:

  1. verouderde of slechtwerkende hardware 
  2. menselijke fout
  3. virussen
  4. hackers
  5. diefstal
  6. natuurlijke ramp zoals brand of waterschade
Met het juist back-up systeem voorkom je dataverlies. Wij maken voor jou een risicoanalyse op maat van jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat jij steeds de juiste gegevens snel kan terugvinden.
Workstation en Server Backup

Server / Workstation back-up

Wij maken gebruik van een gespecialiseerd online back-up systeem om van al jouw servers en computers back-ups te maken. Een eerste manier van back-up is het kopiëren van alle data op de fysieke toestellen. Dit gebeurt drie keer per dag waarvan we elke back-up een maand bewaren. 

Zelfs bij verlies van jouw laptop kunnen we alle bestanden eenvoudig recupereren. We kunnen immers alle data van de back-ups gewoon terug op een nieuw toestel plaatsen. Wist je trouwens dat we alle besturingssystemen ondersteunen van Windows, MacOS en Linux?

Office 365 Saas Protection

De meeste klanten willen niet alleen de gegevens op de fysieke toestellen back-uppen (zie server/workstation back-upsysteem), maar kiezen daarnaast ook voor om van de data in de cloud een back-up te maken. De combinatie van deze twee manieren garandeert immers een optimaal databeheer. 

Office 365 SaaS Protection

Contacteer ons