Managed Cloud

Reading Time: 2 minutes

Managed Cloud

Waarom kiezen voor een managed cloud?

Werken in de cloud heeft voor bedrijven heel wat voordelen. Het kan echter een grote stap lijken om effectief met een cloudomgeving aan de slag te gaan. Dankzij onze managed cloudoplossingen hoef je je hierover echter geen zorgen meer te maken. Een managed cloud zorgt er namelijk voor dat de cloudomgeving geïmplementeerd en beheerd wordt door een externe partij zoals Exabyte. Wij ondersteunen jouw bedrijf graag met de juiste cloudoplossing zodat jij je als bedrijf volledig kan focussen op je core business.

Hybride IT-infrastructuur

De perfecte IT-infrastructuur biedt een evenwichtige balans tussen betrouwbaarheid, kostprijs en flexibiliteit. Daarom wint een hybride cloudomgeving steeds meer en meer aan populariteit.

Exabyte zoekt de meest geschikte combinatie van clouddiensten uit die beantwoordt aan de noden van jouw bedrijf. In de praktijk bestaat die meestal uit de juiste mix van Azure Services en Microsoft 365. Omdat de dienstverlening van Azure zo flexibel is, past ze perfect bij de groei van jouw bedrijf. Dit bespaart onnodige kosten aangezien je enkel een vaste prijs per maand betaalt.

ExaCloud

Exabyte heeft een eigen serverinfrastructuur binnen een datacenter waarin we cloud computing aanbieden: ExaCloud. Hiermee kan je met een virtuele desktop altijd en overal online werken. Het is niet alleen mogelijk om gegevens op te slaan in de cloud, maar ook om programma’s en toepassingen uit te voeren in deze virtuele omgeving.

Voordelen

Contacteer ons

Interesse in onze managed cloudoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!