Managed IT Services

Reading Time: 2 minutes

Managed IT Services

Wat zijn managed IT services?

Managed IT services wil zeggen dat je als bedrijf het beheer van je IT-diensten – gedeeltelijk of volledig – uitbesteedt aan een externe partij. Dit gaat van de effectieve uitvoering van bepaalde IT-taken tot de professionele ondersteuning van IT-diensten. Daardoor kan jij je meer focussen op de core business van jouw bedrijf en verhogen de efficiëntie en productiviteit.

Samen bekijken we hoe Exabyte jouw bedrijf ideaal kan ondersteunen.

Voor wie?

Managed IT services kan een oplossing zijn voor verschillende doelgroepen. Onze grootste doelgroep zijn KMO’s. Daarnaast bieden we ook gespecialiseerde IT-ondersteuning aan bij bedrijven met interne IT-diensten. Tot slot zitten er ook non-profitorganisaties in ons klantenbestand.

Kleine en middelgrote ondernemingen

KMO’s vinden hun weg naar ons als zij zich 100% willen focussen op hun core business en om die reden hun IT graag willen uitbesteden. Dankzij onze proactieve monitoring spoort ons team van ervaren specialisten onregelmatigheden in IT-systemen snel op. Op die manier kunnen we heel wat problemen voorkomen.

Grote ondernemingen

Wanneer interne IT-diensten op specifieke problemen stuiten, bieden we deskundig advies en gespecialiseerde dienstverlening aan. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld via onze korte opleiding monitoring tools leren gebruiken om taken binnen de organisatie te automatiseren. We werken op maat gemaakte scripts uit waarmee interne IT’ers aan de slag kunnen om zelf taken uit te voeren. 

Non-profit

Er zitten ook non-profitorganisaties in ons klantenbestand. We ondersteunen als IT-partner hun bestaande IT-omgeving met tools die voldoen aan hun specifieke noden. Daarnaast bieden we licenties aan via de juiste bron zodat jouw organisatie maximaal kan genieten van de non-profitkorting bij aankoop van software.

Contacteer ons

Interesse in onze managed IT services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!