Over ons

Over ons

Als betrouwbare IT-partner weet Exabyte raad met al jouw digitale noden, van netwerk tot cloud-services en van digitale telefonie tot camerabewaking. Of je nu voor een KMO, een bedrijf met interne IT-diensten of non-profitorganisatie werkt, Exabyte is de aangewezen partij voor al jouw managed IT services. Door de 24/7 monitoring, letterlijke nabijheid en persoonlijke omgang kan jij je focussen op je core business, en die nog beter stroomlijnen dankzij de digitale optimalisering. Op die manier worden de maximale productiviteit en continuïteit van jouw bedrijf steeds weer gegarandeerd.

Ons team bestaat uit uiteenlopende profielen die stuk voor stuk de IT van je bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Ons ruim aanbod aan managed IT services weerspiegelt de uitgebreide en diepgaande expertise van onze teamleden. Door continue bijscholing zorgen we ervoor dat wij – en bijgevolg ook jouw bedrijf – steeds een stapje voor hebben op de concurrentie.

Maak hieronder alvast kennis met de mensen achter Exabyte!

Exabyte Over Ons Kristof Vertongen

Kristof Vertongen

Samen met Luc Stroobant stond Kristof in 2008 aan de wieg van Exabyte. Kristof is al van kindsbeen af geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Nadat hij een diploma als industrieel ingenieur met specialisatie elektronica behaalde, deed hij ervaring op als technisch medewerker bij verschillende ICT-bedrijven. Hij helpt de klanten graag verder met alle technische uitdagingen en werkt projecten uit om de optimale infrastructuur voor iedere behoefte op punt te zetten. 

Kristof Vissers

In 2009 werd Kristof mede-eigenaar van Exabyte. Als handelsingenieur deed Kristof na zijn studies in een ICT-bedrijf ervaring op met aankoop, sales en administratie. Hij is de drijvende commerciële kracht achter Exabyte, onderhoudt contacten met leveranciers en is de man die de de financiële kant van elk project uitwerkt. 

Exabyte Website Over Ons Kristof Vissers
Exabyte Website Over Ons Jordy Minnebo

Jordy Minnebo

Jordy deed al tijdens zijn informaticastudies ervaring op bij een ICT-bedrijf en legde nadien in 2010 een succesvolle stage af bij Exabyte. Dat beviel hem zo goed dat hij even later bij ons aan de slag ging als allround technisch specialist. Jordy’s bijzondere interesse gaat vooral uit naar VoIP (Voice over Internet Protocol). In 2020 zette Jordy de volgende stap en werd hij officieel mede-eigenaar van Exabyte. 

Lieve Aerts

Lieve is de onmisbare administratieve duizendpoot die ieder bedrijf nodig heeft. Voordat ze in 2011 de overstap maakte naar Exabyte, deed ze al ervaring op met administratie en facturatie in een ICT-bedrijf. Lieve beheert de planning en zet de juiste man op het juiste project. Daarnaast neemt ze de boekhouding voor haar rekening. 

Exabyte Website Over Ons Lieve Aerts
Exabyte Website Over Ons Gill De Smedt

Gill De Smedt

Met de groei van Exabyte nam ook de behoefte aan technisch geschoolde medewerkers toe. Gill werd in 2014 de derde informaticus die het team vervoegde. Ook hij begon met een geslaagde stage en besloot daarna te blijven om zijn allround technische bagage verder uit te breiden. Hij houdt zich graag bezig met automatisatie en cloud-oplossingen op maat.

Stijn Tersago

Exabyte draagt de relatie met de klant hoog in het vaandel! Daarom werd het na verloop van tijd ook nodig om versterking te zoeken voor het salesteam en kwam Stijn in 2018 Exabyte vervoegen. Hij deed eerder commerciële ervaring op in de autosector. Stijn onderhoudt het contact met de klanten en doet aan prospectie.  

Exabyte Website Over Ons Stijn Tersage
Exabyte Website Over Ons Wim Van Dyck

Wim Van Dyck

Na jaren pendelen naar Brussel zocht Wim in 2018 een uitdaging dichter bij huis. Wim werd een aanwinst voor het supportteam van Exabyte en houdt zich graag bezig met alles wat met netwerken te maken heeft. 

Gunther Vermeir

Naarmate Exabyte groeide, werd ook de nood aan een eerste aanspreekpunt voor de klanten groter. Dat is de voornaamste taak van Gunther, die in 2019 lid werd van het team. Gunther staat de klanten graag te woord als helpdeskverantwoordelijke. 

Exabyte Website Over Ons Gunther Vermeir
Exabyte Website Over Ons Gregory Poppe

Gregory Poppe

In 2019 werd het team nog verder uitgebreid met Gregory. Niet alleen is hij mede verantwoordelijk voor de helpdesk, hij is ook de handige harry van dienst en is van alle markten thuis. Gregory helpt u ook graag verder met de support van Apple-producten.

Contacteer ons